Over Farmanieuws.net

De website FarmaNieuws.Net is een initiatief van het Haagsche nieuwsbureau A4-Nieuws. A4-Nieuws is vanaf 1998 een ambitieuze niche-speler op het gebied van professionele nieuwsvoorzieningen. Voor bedrijven en partijen in verschillende sectoren verzorgen wij actuele nieuwsbrieven, knipselkranten,content voor intra- en internetsites en andere nieuwsvoorzieningen.

Doel van Farmanieuws.net

A4-Nieuws hanteert een passieve marketingstrategie. KlantenĀ  moeten ons wel kunnen vinden op het moment dat ze ons nodig hebben. Daarom zorgen we dat we goed vindbaar zijn.

Het belangrijkste doel van deze website is uiteindelijk dat we onder de aandacht komen van mogelijke klanten en zo veel mogelijk andere belangstellenden. De website is een marketing-tool in die zin dat we deze gebruiken om onze eigen diensten te promoten. De feitelijke nieuwsberichten worden altijd zo objectief mogelijk weergegeven. FarmaNieuws.net en A4-Nieuws worden niet gesponsord de industrie, de overheid of een belangenorganisatie.

Om te laten zien wat we kunnen delen we graag veel van onze kennis. Lezers die op zoek zijn naar nieuws met betrekking tot de farmaceutische sector zijn precies onze doelgroep.