Nieuwsbrief Farmacie

De nieuwsbrief farmacie bestaat uit een dagelijkse selectie van de belangrijkste en meest actuele links die relevant zijn voor de Nederlandse farmaceutische sector. De nieuwsbrief wordt iedere ochtend om 8 uur per mail verstuurd en is ook via de website te raadplegen. De links in het overzicht leiden rechtstreeks naar de bron van het bericht. Voor verschillende websites, zoals die van de meeste dagbladen, moet u zich registreren voordat u de link kunt volgen. Het dagelijkse nieuwsoverzicht linkt alleen naar berichten die kosteloos beschikbaar zijn en waar geen abonnement voor nodig is.

Opvallende nieuws items worden incidenteel ook eerder al via Twitter verstuurd. De actuele Tweets zijn te vinden op de Twitter-pagina van A4.

Eenvoudig aanmelden en afmelden

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden voor de dagelijkse nieuwsbrief farmacie via de box rechts op de website. Nadat u uw mailadres heeft opgegeven ontvang u een bevestigingsmail. We gebruiken uw mailadres niet voor andere doeleinden dan het toesturen van de nieuwsbrief farmacie. De nieuwsbrief zelf bevat in  iedere editie een link waarmee u zich desgewenst weer kan afmelden.

Nieuwsbrief Farmacie; contact met onze doelgroep

Met onze dagelijkse nieuwsbrief farmacie komen wij regelmaat onder de aandacht van een van onze belangrijkste doelgroepen.

Het overzicht in de nieuwsbrief farmacie stellen we kosteloos beschikbaar omdat we graag willen laten zien dat we dagelijks bovenop het nieuws zitten en willen laten zien wat we kunnen.  Het maken van bedrijfsspecifieke nieuwsbrieven is een van onze specialisaties. Indien u graag meer zou willen weten over wat we met onze expertise voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via redactie@farmanieuws.net of bel ons op 070-7370076.

Automatische nieuws-selectie

De meeste links voor het dagelijkse nieuwsoverzicht worden dagelijks door een eigen zoekmachine van A4-Nieuws verzameld. Een zg crawler leest iedere dag alle nieuwe content van de websites van de Nederlandse dagbladen en andere relevante nieuwssites.

Een algoritme selecteert vervolgens alle headlines en bijbehorende links die bij de categorie farmacie horen. Dit lijstje wordt handmatig aangepast en op de website gepubliceerd. Het verzenden van de nieuwsbrief verloopt vervolgens weer automatisch om stipt 8 uur ‘s morgens.

Meer over het monitoren van het nieuws met behulp van algoritmes leest u op deze pagina van a4-nieuws.nl.